• Cantinna
  2 recenzii

 • CANTINNA este despre mâncare mereu gustoasă şi mereu la un preţ bun.

  Puţine sunt ofertele dintr-un food-court care să respecte acest “mereu”.

  Din octombrie, la Iulius Mall, Cantinna vă propune pentru food-court o abordare proaspătă a unor feluri de mâncare mai puţin cunoscute sau reinventate. Nu e bucătărie românească, nici ungurească, nici sârbească, nici spaniolă, ci o selecţie a celor mai gustoase feluri de mâncare din lume.

  Nu ne îndepărtăm de abordarea pragmatică, ştim că servim oameni grăbiti, dar vrem să o facem memorabil: să ne ţineţi minte pentru gustul mâncării şi pentru varietatea inedită a preparatelor.

  Majoritatea operatorilor din food-court au abordări clasice. Noi preferăm să o luăm razna, dar numai atât cât să transformăm un banal ficat de pui cu ceapa într-un deliciu, împopoţonândul-l cu struguri şi mentă.

  Cu ajutorul lui chef Adrian Hădean, am reuşit să o luăm razna oferindu-le clienţilor noştri un meniu “de semnătură” incitant, aspectuos, gustos şi care, cel mai important, stă bine în preţuri.

  Noi nu vom cântări mâncarea, vom reduce timpii de aşteptare şi ne vom juca cu clientul oferindu-i de fiecare dată câte o mostră gratuită din înca un fel. Ca să capete curaj data viitoare şi să comande cât mai variat.

  Ca să nu se plictisească.

  Pofta nu poate fi nici rea, nici bună. Pofta e poftă! CANTINNA vă pofteşte: veniţi cu toată pofta la noi, din octombrie la Iulius Mall!

 • recenzii

  5.0
  (2 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Ioan Rodeanu
  9 Februarie 2015
  5


  Oana Vulcanov
  16 Decembrie 2014
  5