• Beta Tour
  5 reviews

 • Agentia de turism BETA TOUR este cea mai noua activitate dezvoltata de catre SC SIF HOTELURI SA menita sa completeze, prin serviciile turistice specifice, paleta mai larga a celor oferite de catre Hotel-restaurantul BETA si Autogara BETA.

  Inaugurata in anul 2005 si licentiala ca turoperator cu licenta nr. 3564 cat. A de catre Ministerul Turismului si asigurata in caz de insolvabilitate sau faliment prin polita seria Ra nr 163302 incheiata la Groupama , agentia de turism BETA TOUR s-a ancorat de la bun inceput la mijloacele moderne de promovare si legatura cu clientii.

  Personalul format din tineri profesionisti, cu amabilitate si competenta, ofera o multitudine de programe turistice proprii sau ale agentiilor turoperatoare romane si straine cu care avem contracte de colaborare, menite sa satisfaca cele mai diverse solicitari ale celor ce doresc vacante de neuitat.

  Cu instrumente moderne de comunicare, transmitere de documente si plata agentia de turism BETA TOUR si-a largit aria de abordare de la clientii clujeni catre cei cu care se poate creea numai o legatura virtuala aflati in cele mai indepartate colturi ale tarii. Astfel a devenit o realitate sloganul agentiei “ On-line connection for a smart vacation”.

  bilete avion/ autocar/ microbus, sejururi, circuite, pachete turistice, croaziere

 • PHOTO GALLERY

 • reviews

  4.6
  (5 reviews)

  Give us a rating


  Iconsult Android
  19 November 2015
  3


  Sarilar Adis
  28 March 2015
  5

  Great agency :-) !!!


  Arsenie Boca
  9 February 2015
  5


  Tünde Balogh
  29 January 2015
  5


  Roman Maria
  15 January 2015
  5