• Social Caffe
  1 recenzie

 • Cea mai sociabilă cafenea din centrul orașului.

  Întotdeauna am fost de părere că un oraș de talia Clujului nu va duce niciodată lipsă de cafenele potrivite tuturor gusturilor și buzunarelor, astfel încât ori de câte ori mi se spune că un nou local și-a făcut apariția în oraș nu pot decât să mă bucur că am un motiv în plus de a ieși din casă: acela de a cerceta cu mult interes noua locație.

  Așa a fost și cazul cafenelei Social Caffe, care, după cum îi spune simplu și direct numele, este bineînțeles o cafenea în care punctul cel mai important este socializarea. Fără a fi prea mare, Social Caffe este una dintre cele mai cochete și intime cafenele din centrul orașului, unde, muzica retro (se ascultă în principal marile hituri ale anilor '80 – '90) îți permite să porți o conversație plăcută cu un prieten drag, într-o atmosferă plăcută și primitoare.

  Întregul concept al localului merge pe ideea unui design minimalist (culorile negru și alb predominând atât în piesele de mobilier cât și a barului impunător sau a pereților), care însă este în egală măsură elegant și confortabil (canapele de piele sau fotoliile fiind perfecte pentru un moment de relaxare după o zi solicitantă).

  Cele două încăperi oferă aproximativ 40 de locuri îmbietoare, unde, puteți savura una din numeroasele specialități de cafea, ceaiuri, băuturi răcoritoare (gama Cola), freshuri (portocale, mere, greph), limonadă, o bere proaspătă și rece (gama Ursus și Tuborg) sau una din numeroasele sortimente de whiskey sau vinuri atent alese (Tohani este preferatul nostru) la cele mai bune prețuri din oraș. Vă invităm deci „la o porție de socializare”, unde altundeva decât la Social Caffe.

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Kairos Invitatii
  20 Noiembrie 2016
  5

  Lasa calculatorul sa lucreze pasiv pentru bani, alege pachetul pe care-l vrei si castigul tau poate sa fie (597$-4$/zi)(1577$-10.8$/zi)(2777-19$/zi) pt inchirierea pc. sau laptop personal prin internet. Inscrie-te: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac. Detalii:0741125771