• Douglas
  0 recenzii

 • Douglas

  Douglas, cel mai mare retailer european de parfumerie şi produse cosmetice este prezent din 13 octombrie 2011 şi la Cluj, în centrul comercial Polus. Deținând peste 1200 de magazine în 23 de țări europene , parfumeriile Douglas vă invită să vă bucurați de o experienţă unică, de servicii de excepţie, game de produse de cea mai bună calitate, o ambianţă de shopping stimulativă şi de angajaţi pregătiți și prietenoși.

  O gamă largă şi diversificată de produse
  Fie ca este vorba de noutăţi, parfumuri clasice, produse de îngrijire, machiaj, accesorii pentru îngrijire, cosmetice decorative sau idei de cadouri, la Douglas orice dorinţă poate deveni realitate. Portofoliul magazinelor Douglas din România cuprinde peste 120 de branduri, atent selecţionate şi este diversificat în mod constant.

  Consultanţă de specialitate şi servicii de calitate
  Angajaţii Douglas sunt în permanenţă la curent cu noutăţile şi tendinţele în domeniu şi stau la dispoziţia clienţilor cu informaţii şi consiliere profesionistă, pentru ca ca aceştia să îşi aleagă produsul cel mai adecvat şi să se simtă confortabil.

  Douglas pune la dispoziţia clienţilor, gratuit, şedinţe gratuite de machiaj şi diagnoză a tenului, precum şi un spectaculos serviciu de ambalare a cadourilor.

  Locaţii primitoare, magazine spaţioase şi confortabile
  Situate în centre comerciale atent selecţionate, magazinele Douglas sunt concepute pentru a capta şi bucura privirea încă de la intrare, prin deschiderea generoasă şi vitrinele transparente şi atrăgătoare. Aici veţi găsi cu siguranţă produsele de interes - parfumerie, îngrijire personală şi înfrumuseţare, machiaj sau accesorii.

  Douglas este prezent în România din decembrie 2007, având în prezent magazine în Bucureşti, Tîrgu Mureş, Constanţa, Oradea, Baia Mare, Sibiu şi din 13 octombrie în Cluj, în Polus Center.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie