• Evolio
  0 recenzii

 • Stand-ul de prezentare și vânzare Evolio din incinta centrului comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca este situat la parter pe esplanada principală. Magazinul Evolio vă pune la dispoziție cele mai noi tehnologii, smartphone-uri OCTA CORE și QUAD CORE, tablete convertibile cu configurații de top, echipamente multimedia dar și accesorii, toate la un raport calitate-preț excelent și promoții săptămânale.
  Specialiştii Evolio oferă suport de specialitate, consultanţă la achiziţionarea de produse şi accesorii, precum şi asistenţă postvȃnzare pentru orice produs Evolio.

  Clienţii au posibilitatea de a testa toate produsele companiei, ultima generaţie de tablete PC, sisteme de navigaţie GPS, telefoane de tip smartphone, dar şi eReader-ul Evobook 3.

  Evolio este unul dintre cele mai importante nume din industria de IT&C din România, cunoscut pentru produsele multimedia, de telecomunicații și sisteme de navigație GPS oferite, bazate pe cele mai noi tehnologii.

  Compania Televoice, deținătoarea brand-ului Evolio, produce și comercializează: tablete, telefoane mobile inteligente (smartphone) eBook Readere, netbook-uri, produse de telecomunicații și sisteme de navigație GPS. Compania a dezvoltat și aplicații mobile de conținut, adaptate pieței din România.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie