• Musette
  0 recenzii

 • Musette

  Inființată în 1992, Societatea Comercială Musette a cunoscut o dezvoltare constantă, ajungând la începutul anilor 2000 să fie cel mai important actor de pe piața țesăturilor și accesoriilor.

  Anii 2000 au adus schimbarea în strategia de afaceri, orientând compania Musette către produsele finite. Astfel, trecerea din sectorul en-gros către zona de retail a însemnat încununarea eforturilor și obținerea unui succes neașteptat, manifestat prin creșterea constantă a cifrei de afaceri și a numărului de magazine.

  Ritmul susținut al dezvoltării s-a manifestat, justificat, atingând un prim punct de maxim în 2010, când au fost deschise magazine în Luxembourg și New York, conturând astfel caracterul european, și chiar global al brandului Musette.

  Anul 2011 a continuat trendul anterior, punctând întărirea poziției de pe piața europeană prin apariția magazinului din Budapesta și intrarea pe piața asiatică, cu un prim magazin în Israel. Anul 2012 a desăvârșit eforturile de pe piața asiatică prin deschiderea a 3 noi magazine în Israel, Liban și Mongolia. In același timp, strategiile de dezvoltare pe piața internă promit să atingă până la finalul anului 2012 noi obiective, care să redimensioneze rețeaua de retail națională.

  Din dorința de a oferi clienților noștri cele mai bune produse în materie de pantofi și genți de lux, compania noastră a lansat în urmă cu 12 ani prima colecție sub brandul Musette, un brand local care avea să exceleze prin calitate și care avea să cucerească în doar câșiva ani, atât publicul românesc, cât și pe cel European. Diversificarea producției, trasarea unor game exclusiviste, precum și pătrunderea pe o serie de piețe cu un nivel ridicat al culturii vestimentare, cum ar fi cea Americană, a dezvoltat necesitatea apariției unui nou brand Musette: Cristhelen B. Caracterizate printr-un sincretism perfect al liniilor clasice cu avangardismul compozițiilor cromatice modern, pantofii și gențile Cristhelen B. au devenit, în scurt timp, un punct de referință pe harta Haut-Couture europeană, nord-americană și asiatică.

  Ținând cont de succesul înregistrat și de necesitatea acoperirii unei piețe deficitare din punct de vedere al ofertelor locale, Musette a făcut un nou pas înainte, lansând un brand menit să satisfacă nevoile vestimentare masculine: Giannini. Pantofii Giannini, păstrând nota elegantă a pantofilor bărbătești italienești, tind să creeze o nouă perspectivă în ceea ce privește exigent produselor vestimentare masculine. Din materiale de o calitate superioară, create printr-o îmbinare a meșteșugului cu tehnica echipamentelor modern, pantofii bărbătești Giannini s-au impus în ultimii ani ca un segment important al colecțiilor Musette.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie