• DEICHMANN
  0 recenzii

 • DEICHMANN

  Când vorbim de modă în încălţăminte DEICHMANN este prima opţiune: în magazinele modern amenajate se găseşte o ofertă variată de încălţăminte pentru întreaga familie. Jucăuşă pentru copii, la modă pentru cei tineri, eleganţă pentru doamne şi domni, comodă pentru generaţia mai în vârstă. In plus, şi o mulţime de accesorii cum sunt genţile şi curelele. Pe lângă o colecţie atractivă, DEICHMANN convinge prin amabilitatea angajaţilor şi preţurile mici. Reţeta de succes este simplă: încălţăminte de calitate la preţuri mereu avantajoase. Profesioniştii modei ştiu deja: ultimul răcnet în modă nu-l găseşti doar la Milano sau Paris, ci şi în cele aproape 3000 magazine Deichmann din lume.

  Achiziţionând încălţăminte din magazinele Deichmann puteţi fi mereu siguri că aţi făcut o afacere bună deoarece numai la Deichmann găsiţi încălţăminte, atât de convenabil.

  Grupul DEICHMANN, cu sediul central în Essen (Germania) a fost înfiinţat în 1913 şi se află 100% în proprietatea familiei fondatoare. Compania este lider de piaţă europeană în domeniul retailului de încălţăminte, având peste 28,000 angajaţi pe plan internaţional. Sub numele DEICHMANN activează filiale în Germania, Austria, Anglia, Danemarca, Polonia, Slovacia, Ungaria, Cehia, Slovenia, Suedia, Romania, Croatia, Italia, Lituania, Spania, Turcia şi Bulgaria. In plus, Grupul e reprezentat şi in Elvetia (Dosenbach/Ochsner/Ochsner Sport), Olanda (vanHaren), USA (Rack Room Shoes/Off Broadway). Din 2011 ni se alătură şi Portugalia şi Serbia.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie