• Pensiunea Zbor
  0 recenzii

 • Pensiunea Zbor

  Pensiunea Zbor, ofera cazare ,parcare pe termen lung in Cluj Napoca, langa Aeroportul International Avram Iancu Cluj Napoca, la o distanta de 2 km. Pe o raza de 3 km se afla Iulius Mall, Expo Transilvania, Parcul Logistic Transilvania, Campusul Emerson. Pensiunea Zbor este situata intr-o zona linistita de case in cartierul Someseni, la o distanta de 100 m de soseaua care face legatura intre aeroport si centrul orasului, in spatele bisericii Nasterea Maicii Domnului. Cazarea la Pensiunea Zbor se face in apartamente, camere duble, camere triple. Toate camerele sunt ultra finisate, mobilate modern, cu baie proprie, cu balcon, dotate cu televizor, internet prin cablu si wireless, incalzire centrala. La cerere se serveste micul dejun. Bucataria este dotata complet si impreuna cu livingul au o suprafata de 60mp. Se asigura loc de parcare in curte. In apropriere(la distanta de 200m)se afla statia autobusului nr. 8.
  Pensiunea Zbor deține si un spațiu de parcare de 600 mp ,supravegheat cu camere video,
  Pentru cine pleacă cu avionul si dorește sa lase masina la noi pana la întoarcere asiguram parcare pe perioada îndelungata.
  La cerere asiguram turistilor transferul pentru Aeroport, Gara, Autogara.
  Pentru turistii cu rezervare, care sosesc sau pleaca, pentru care efectuam noi transferul, rugam sa ne comunice ora sosirii respectiv ora plecarii, check-in-ul respectiv check-out-ul se face la orele comunicate.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie