• HOTEL TRANSILVANIA***
  0 recenzii

 • Amplasat „in buricul targului”, intr-o zona care pulseaza de istorie, datorita obiectivelor turistice diverse, Hotel Transilvania reprezinta punctul de reper central al aspitalitatii.

  Hotelul Transilvania***, situat "in buricul targului", in imediata apropiere a institutiilor publice, administrative, cat si a obiectivelor istorice, culturale si religioase, va pune la dispozitie: camere dotate cu internet wireless si lan, telefon, televizor, mobilier nou, minibar, bai complet renovate.

  Pe langa pozitionarea excelenta pe care o are hotelul, un alt avantaj al acestuia este parcarea proprie cu supraveghere video.
  Hotelul Transilvania*** dispune si de un restaurant de 30 de locuri, terasa de vara cu 76 de locuri, care ofera turistilor preparate gustoase din bucataria ardeleneasca si internationala.

  Sala de conferinta a hotelului are o capacitate de 20 de locuri si este dotata cu mobilier nou, flipchart, videoproiector, internet wireless si prin cablu. Este ideala pentru training-uri, interviuri, prezentari, sedinte. Toate actiunile pot fi urmate de coffee-brake, mese organizate, cocktail-uri.

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie