• Bistro Sorriso
  2 recenzii

 • Bistro Sorriso s-a născut dintr-un vis frumos, pe care ne-am facut într-un final curaj să îl urmăm, şi din dragostea pentru Italia, cu tot ce înseamnă ea: muzica, oamenii, atmosfera, energia şi zâmbetele lor colorate, dar mai ales bucătăria italiană. Aşa că am creat un loc cu o atmosferă caldă şi primitoare, unde poţi să vii cu încredere, dacă ţi-e dor să mănânci "italieneşte".

  Te asigurăm că preparatele chef-ului Rino sunt delicioase, făcute după reţete italieneşti originale, aduse de el însuşi din Italia, Lazio, unde a crescut, iar ingredientele principale sunt 100% italieneşti.

  Fiecare fel de maâncare are o poveste, pe care Rino aşteaptă să v-o spună, cu pasiune şi detalii savuroase. La noi totul se găteşte la vedere, bucătăria fiind deschisă.

  Aşadar, te aşteptăm la un mic dejun energizant, la o cafea bună, la un prânz italienesc savuros, la un meniu al zilei ”croşetat” mereu altfel, la un pahar cu prietenii sau, de ce nu, te invităm să sărbătoreşti la Sorriso momentele speciale din viaţa ta şi a celor dragi.

  Ne plac zâmbetele şi vrem să strângem cât mai multe la bistro. Aşa că hai cu zâmbetul la tine. Hai şi fără zâmbet dacă l-ai uitat acasă, îţi dăm noi unul!

 • recenzii

  5.0
  (2 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Achim Ramona
  28 Martie 2015
  5


  Ionut Alexandru Munteanu
  26 August 2014
  5