• Berăria Praga
  0 reviews

 • Scurt istoric

  Stil decorativ, atmosferă generală

  Inaugurată în 4 iunie 2011, Berăria Ursus este un local/pub situat în "zona 0" a orașului, amenajat prin renovarea detaliu cu detaliu a parterului unei clădiri monument istoric, construită în "Anno Domini" 1636, în care în cea mai mare parte a secolului trecut (până în 2000) a funcționat vechiul "Restaurant Ursus", un loc intrat în conștiința și în istoria orașului. Localul este decorat in stil "clasic-elegant" în partea veche şi "modern-industrial" în aripa nouă.

  Clientela

  La fel ca și clubul vecin și "frate", My Way, berăria se adresează unui segment vast de vârstă, fără alte limite decât cele legale si naturale. Practic, nicio persoană cu autentic bun-gust și bun-simț nu este straină acestui local cald și prietenos.

  Muzica

  Chiar dacă este un pub și nu un club, muzica ocupă un loc special în rândul elementelor de decor,care, însumate, întotdeauna și pretutindeni, crează atmosfera slecifică si dau viața unui loc. Am alcătuit cu migală si pasiune un playlist (exclusiv in format video, pentru a-i bucura și ochiul musafirului, nu doar urechea) menit să inspire o stare de bine tutror clienților și care conține în general muzică mai veche, ambientală, dar fără însă ca "vârsta" să fie criteriul unic de selecție. Inedit, clienții își pot alege melodiile, din MENIUL MUZICAL pus la dispoziția lor!

  Capacitatea

  Berăria oferă cu generozitate găzduire pentru cca. 230 de persoane, din care mai bine de 40 pot opta
  pentru camera de nefumători.

  Poziționare față de alte puburi-restaurante din oraș
  Grație tradiției, decorului, arhitecturii, berii Ursus (mai ales cea nefiltrată, proaspătă și nepasteurizată), amintirii (esențial!) pe care o lasă celui care îi calcă pragul, credem cu tărie că Beraria Ursus este unul din puținele localuri din Cluj-Napoca care la fel de bine și de demn ar putea exista și în Praga, Viena sau Londra, sau în orice oraș civilizat din lume!

  Prețuri și meniu

  Gama de produse este largă, iar prețurile sunt perfect adecvate ofertei, încadrându-se în segmentul mijlociu, întocmai categoriei sociale căreia se adresează.

 • reviews

  0.0
  (0 reviews)

  Give us a rating