• Sun Garden Resort *****
  0 recenzii

 • The ultimate perfection!

  Pătrundeţi în atmosfera caldă şi relaxantă a camerelor şi apartamentelor noastre, şi bucuraţi-vă de confortul acestora.
  Armonizarea nuanţelor de roşu şi auriu cu mobila din lemn şi detaliile din fier forjat, înspirate din elementele tradiţiei antice şi burgheze, conferă întregului cadru, eleganţă, rafinament şi mult bun gust.
  Texturile fine, de cea mai bună calitate, paturile extrem de confortabile,vederea fascinantă înspre natura înconjurătoare, ambianaţa intimă şi relanxantă vă vor ajuta să aveţi parte de un sejur unic, de un somn liniştit şi odhinitor.
  De asemenea, pentru a ne adapta cât mai bine cerinţelor dumneavoastră, vă punem la dispoziţie diferite servicii precum Spa & Wellnes, Room luxury service, Valet, bibliotecă și multe altele pentru a savura şi mai mult vizita dumneavoastră la SunGarden Resort.

  Pe lângă acestea, am conceput, astfel încât, să întâmpinăm nevoile de business și nu numai, centrul de conferinţe al hotelului, punând la dispoziţie 4 săli de conferinţe care poat gazdui până la 450 de persoane.
  Toate sălile sunt bine luminate, dispun de echipamente audio-video de ultimă generaţie și acces gratuit la internet de mare viteza. Decorate într-un stil modern, dar totodată elegant, saloanele sunt perfecte pentru organizarea de conferinţe, training-uri, seminarii, întalniri de afaceri, prin atmosfera primitoare pe care o degaja, ajutând la o mai buna comunicare între dumneavoastră și colaboratori.

 • recenzii

  1.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie