• Pensiunea Spicului***
  0 recenzii

 • Pensiunea Spicului***

  Avantajul alegerii pensiunii noastre consta in faptul ca desi e foarte apropape de centrul orasului, de mijloacele de transport in comun spre orice destinatie din oras locatia va permite evadarea intr-un loc linistit dupa o zi agitata intr-un oras cum e Clujul.

  Pensiunea Spicului va asteapta sa-i treceti pragul daca sunteti dornici sa petreceti un sejur linistit in conditii de cazare asigurate de trei margarete, la cele mai avantajoase preturi din zona. Pentru ca destinderea sa fie din plin, de la terasa vilei poate fi admirata panorama deosebita asupra orasului Cluj Napoca.

  Pensiunea este situata foarte aproape de autogara si gara, scoala de politie, stadionul cfr si aproape de centrul orasului.

  Servicii: tv cablu, internet wireless in fiecare camera, baie proprie, acces la terasa, laptop la solicitare, parcare sigura si generoasa pentru clientii pensiunii. Este o constructie recent finalizata bazata pe un set de reguli simple: liniste, confort, relaxare, atmosfera calda, panorama deosebita asupra intregului oras, toate adaptate cerintelor fiecarui client, fie ca sunteti in calatorie de afaceri, la studii, in vacanta sau doar in trecere.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie