• Francesca Patisserie Cafe
  4 recenzii

 • Francesca este un loc cu suflet. Oferim lucruri simple, dar de calitate, o servire prietenoasa si preturi corecte.

  Ceea ce nu se poate insa cumpara este un strop de fericire pentru fiecare. In rest, sigur ca avem cafea Segafredo, de cea mai buna calitate. o cafea pentru care mnulti se intorc la noi.

  La fel, servim cele mai diverse tipuri - de la irish si pina la frappe, de la latte machiato pina la decofeinizata. Avem ceaiuri foarte bune, organice, negre, verzi, infuzii. Da, si fructe de padure.

  Avem inghetata. Avem patiserie proprie, prajituri - din produse naturale. Avem milkshakeruri, limonada cu busuioc sau menta, siropuri, tot ce va puteti dori. Este un loc elegant si placut, pentru oameni care apreciaza asta.

  De departe cele mai apreciate sint insa ciocolata de casa (peste o duzina de sortimente), prajiturile de casa (utilizam din plin fructele de sezon) si sandwiciurile de casa (in trei variante - file de peste, cascaval, ceapa, lamiie; cirnati de casa cascaval, ardei capia si castravete; mozzarella, ruccola, rosii).

  Am introdus cafeaua BIO organica de la Puro, firma de la care luam si ceaiurile organice. Atit cafea, cit si ceaiurile sint fairtrade.

 • recenzii

  3.75
  (4 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Diana Radu
  24 Februarie 2015
  2


  Robert Ledenyi
  24 Februarie 2015
  3


  Paul Țveleniuc
  19 Noiembrie 2014
  5


  Cristina Marinescu
  12 Octombrie 2014
  5