• Opticris
  0 recenzii

 • OPTICRIS. NOI AVEM GRIJA DE OCHII TAI

  OPTICRIS este lider de piata in domeniul opticii medicale din Romania.

  In prezent, OPTICRIS detine 23 de centre de optica medicala, in 11 orase mari din tara: Cluj-Napoca, Bucuresti, Targu-Mures, Brasov, Ploiesti, Constanta, Timisoara, Arad, Oradea, Iasi si Bacau. De asemenea, OPTICRIS detine si o linie de productie pentru rame de ochelari, comercializate sub marca CRIS.

  Din anul 1997, OPTICRIS este reprezentantul in Romania al liderului mondial Luxottica pentru brandurile : Tiffany & Co., Bvlgari, Chanel, Prada, Miu Miu, Armani, Burberry, Versace, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, Donna Karan, Persol, Ray-Ban, Oakley, Vogue, Killer Loop, Luxottica, Sferoflex.

  In ceea ce priveste optica medicala, cabinetele OPTICRIS sunt dotate cu aparatura computerizata Topcon de ultima generatie pentru diagnosticarea oricaror afectiuni oculare. Consultatiile oftalmologice in cadrul centrelor sunt efectuate de medici si optometristi specializati cu o experienta vasta in domeniu, pacientii fiind investigati cu profesionalism, acordand fiecarui caz in parte o importanta deosebita.

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie