• Salad Box
  4 recenzii

 • SaladBox s-a născut din dorința de a promova un stil de viață sănătos și de a oferi o alternativă mâncării de tip fast-food.

  Am reușit cu succes să înlocuim preparatele congelate cu legume și fructe proaspete, oferind astfel salate, supe, deserturi și sucuri naturale de cea mai înaltă calitate. Povestea noastră a început în 20 aprilie 2012 și într-un timp foarte scurt, am devenit unul dintre cele mai puternice branduri clujene, astfel in 2014 am reusit cu succes sa ajungem primul si cel mai mare lant de fast food sanatos din Romania.

  Misiunea noastră este de a crea cea mai sănătoasă mâncare pentru clienți, la prețuri accesibile. Totodată, dorim să aducem în magazinele noastre savoarea și gustul mâncării sănătoase, prin ingredientele proaspete folosite în prepararea produselor. Dincolo de produse sănătoase, ne propunem să promovăm un mod integru de a face afaceri, lucru care se regăsește în valorile noastre. Credem că succesul pe termen lung al unei firme este dat de valorile pe care aceasta este construită.

  Valorile SaladBox sunt: integritate, fidelitate, claritate și transparență.
  Integritatea implică o comunicare onestă, atat în interiorul firmei cât și față de clienți. O să fim cinstiți unii cu alții atunci când dăm feedback și vom încerca să rezolvăm problemele deschis și transparent. Fidelitatea implică angajamentul față de clienți și de angajați, de a aprecia și dezvolta relația cu aceștia pe termen lung. Claritatea implică o comunicare deschisă atât cu angajații cât și cu clienții. Dorim să definim cât mai clar sarcinile pentru fiecare poziție în firmă, iar clienților o să le prezentăm clar și onest oferta noastră. Transparența se realizează prin metoda de operare și prin structura locațiilor noastre, îndeosebi a celor de tip insulă.

  Cel mai important lucru pentru noi sunt clienții, iar de aceea le oferim acestora posibilitatea de a personaliza salatele cu diferite ingrediente și dressinguri, după bunul lor plac.

 • recenzii

  5.0
  (4 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Alexandru Ene
  25 Ianuarie 2018
  5


  Paula Cristina
  20 Aprilie 2015
  5


  Stanciucu Ionut
  11 Noiembrie 2014
  5


  Robert Ledenyi
  13 Octombrie 2014
  5