• Bruno Wine Bar & Bistro
  3 reviews

 • Bruno Bistro& Wine Bar, un loc dezinvolt, o introducere in particularităţile vinurilor de pe 4 continente, iî balansul atent dintre l'aperitif et le digestif, plus o selecţie de brânzeturi fine şi gustări în combinaţii perfect echilibrate pentru că, la fel ca şi in cazul unui marriage reusit, vinul şi mancarea nu pot fi separate. Fiecare imbunătăţeşte şi intăreşte experienţa intregului.

  Aproape 100 de vinuri din 21 de soiuri, de pe 4 continente, din 12 ţări.

  Un Shiraz din Africa de Sud, un Viognier din Argentina, un Carmenere din Chile, un Tannat din Uruguay, un Beaujolais din Franţa, o Mustoasa sau o Cramposie din România.

  Toate acestea şi mult mai mult decât atât, într-un singur loc mic şi cochet, pe o stradă cu personalitate, într-un oraş care merită să fie explorat la fel de mult ca şi vinurile.

  Post Scriptum: Degustarea unui vin implică, inainte de toate, un apel către toate simţurile. Este suficient să fiţi dispuşi să vi le treziţi! Restul vine de la sine... locaţia, paharele, vinurile, mancarea, muzica avem noi grijă ca totul să decurgă aşa cum vă imaginaţi in acest moment.

 • reviews

  4.67
  (3 reviews)

  Give us a rating


  Agit Prop
  10 November 2015
  5


  Robert Ledenyi
  28 February 2015
  4


  Ted Ed
  20 January 2015
  5