• Jaxx Garajul cu Rock
  37 recenzii

 • Cu un concept inovator si un design aparte, Jaxx Garajul rock, situat pe Str. Emil Isac, nr. 25, este o locaţie cu personalitate puterincă, dar care în acelaşi timp te binedispune dându-şi sentimentul că ai ajuns acasă.

  Încă de la intrare eşti întâmpinat de setul de tobe inscripţionat cu motto-ul barului “For those about to rock, we salute you” şi imediat privirea îţi este furată de Buick-ului Wildcat 1964 suspendat deasupra barului ca o dovadă vie şi impunătoare a frumoaselor Hot Road-urilor de colecţie.

  La fiecare pas descoperi tobe prinse pe tavan, numeroase tablouri-fotografii ce surprind scene din concertele unor formatii rock celebre, chitări electrice personalizate manual care parcă de abia aşteaptă să scoată câteva acorduri.

  O altă piesa de rezistenţă îl reprezintă mesele unicat acoperite cu metal şi gravate cu logo-urile legendarelor trupe rock printre care amintim Metallica, Rolling Stones, The Beattles.

  Toate aceste elemente originale sunt puse şi mai mult în evidenţă de canapelele şi barul tapiţate în stil Chesterfield unde pe ritmurile unor piese consacrate te poţi bucura pe deplin de un Hendrix, unul dintre cocktail-urile casei.

 • recenzii

  4.97
  (37 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Gina Covaci
  29 Noiembrie 2018
  5


  Robin Vos
  19 Mai 2015
  5


  Fenyvesi Adam
  3 Mai 2015
  5


  Oliviu Sârb
  24 Aprilie 2015
  5


  Paula Cristina
  19 Aprilie 2015
  5