• Hotel Meridian ****
  1 recenzie

 • Situat intr-o zona centrala si totusi linistita a municipiului Cluj Napoca, Hotel Meridian ofera camere luxoase, un restaurant elegant, bar cochet si fermecator, terasa de vara, o bucatărie internatională rafinată.
  Imbinand stilul modern cu eleganta, camerele, restaurantul si spatiile comune ale hotelului creaza o atmosferă romantica, dar si un cadru discret pentru intalniri de afaceri și relaxare. In spatiile hotelului poate fi admirata o valoroasa colectie de arta moderna si contemporana cat si o colectie de bijuterii unicat semnate de un celebru creator din Bruxelles.
  Hotelul Meridian este amplasat la cateva sute de metri de centrul orasului, 10 minute de Centrul Comercial Iulius Mall si 20 minute de Aeroportul International Cluj Napoca.
  Hotel de lux, Meridian ofera acces facil spre zone interes turistic: Teatrul National, Catedrala Ortodoxa, Bastionul Croitorilor, Palatul Banffy , Piata Unirii, Gradina Botanica si vestita zona pietonala din Piata Muzeului unde sunt amplasate numeroare cafenele, baruri si cluburi.

  Modernizat recent Hotel Meridian ofera cadrul ideal pentru petrecerea timpului liber intr-o ambianta relaxanta, confortabila si romantica.
  Camerele generoase sunt dotate cu paturi duble si matrimoniale, birou, masa de toaleta, aer conditionat, minibar, seif, LCD, TV cablu si Wi-Fi gratuit.

  Camera dubla/matrimoniala.

  Camerele elegante cu pat dublu sau matrimonial va asigura confortul necesar odihnei Dvs. Majoritatea camerelor au o suprafata generoasa, o mica terasa proprie iar dotarile camerelor asigura toate pretentiile turistilor. Facilitatile oferite gratuit sunt: climatizare, LCD, TV cablu, seif, minibar, uscator de par, Wi-Fi. Serviciile cu plata sunt : produse minibar, servicii de telefonie, room service.
  Micul dejun este format din buffet suedez delicios , racoritoare si cafea expresso Lavazza

  Junior suite.

  Camere spatioase formate dintr-un ansamblu de living si dormitor open space dotate cu divan, fotolii si pat matrimonial este potrivit turistilor care doresc sa petreaca timp indelungat in liniste si confort. Facilitatile oferite gratuit sunt: climatizare, LCD, TV cablu, seif, minibar, uscator de par, Wi-Fi. Serviciile cu plata sunt : produse minibar, servicii de telefonie, room service.
  Micul dejun este format din buffet suedez delicios , racoritoare si cafea expresso Lavazza

  Apartament.

  Apartamentele sunt formate din living si dormitor, creand conditii excelente de relaxare dar si de activitati de office. Livingul este format din birou, divan, fotolii, expresor de cafea iar dormitorul este dotat cu pat matrimonial si masa de toaleta. Facilitatile oferite gratuit sunt: cafea expresso, climatizare, 2 LCD, TV cablu, seif, minibar, uscator de par, Wi-Fi. Serviciile cu plata sunt : produse minibar, servicii de telefonie, room service.
  Micul dejun este format din buffet suedez delicios , racoritoare si cafea expresso Lavazza.

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Sculpturi Gheata
  26 Iulie 2014
  5