• Allesa
  0 recenzii

 • Allesa

  Anul 2006 a fost momentul în care am considerat că piaţa din România s-a maturizat mult în materie de calitate şi rafinament, apreciind la adevărata valoare „manufacturing-ul” în domeniul bijuteriilor.
  Este prima dată în România, când o casă de bijuterii poate să onoreze absolut orice comandă de diamant sau piatră preţioasă, pentru o bijuterie creată de noi sau executată de orice alt atelier de bijuterii din lume.
  Este prima dată în România, când o casă de bijuterii vine în faţa clientului cu un certificat de expertiză din partea BNR, pentru valorile pe care le tranzacţionează.
  Niciodată până acum, o firmă românească nu a deţinut un certificat Kimberlley pentru România, care să demonstreze astfel accesul direct pe bursele de diamante ale lumii, fără trei-patru intermedieri succesive.
  În modul acesta credem noi că plăcerea de a purta o bijuterie superbă este dublată de certitudinea investiţiei reale, veşnice pentru familia dumneavoastră.

  Serviciile noastre din Polus functionează între orele 10.00-22.00, iar serviciile de livrare acoperă toate judeţele din Transilvania non-stop, indiferent de distanţă sau anotimp.

  Cu un spaţiu generos şi o poziţie foarte accesibilă, magazinul Alessa oferă clienţilor săi un număr de 103 modele de inele de logodnă.

  Nici într-un alt magazin din România nu veţi găsi un număr atât de mare de inele, dar mai ales o multitudine de variante de personalizare cu diamante a acestor inele.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie