• Zen Fest
  0 recenzii

 • Transylvania Zen Fest isi propune sa ofere oamenilor o experienta altfel, punandu-le la dispozitie resursele necesare acumularii de cunostiinte in ceea ce priveste dezvoltarea lor mentala, fizica si spirituala.

  Viziunea “Transylvania Zen Fest “

  Ne dorim sa educam oamenii sa-si cunoasca emotiile, sa-si constientizeze puterea interioara si sa gaseasca echilibrul Minte-Trup-Suflet.

  Festivalul este dedicat tuturor pasionatilor si curiosilor care doresc sa-si cunoasca si sa-si foloseasca emotiile, sufletul si corpul in mod constructiv.

  Activitatile propuse au o tematica ce contine atat notiuni teoretice cat si studii de caz si activitati practice. Fiecare sesiune pe care o vor sustine speakerii, va fi impartita in doua parti: teorie si practica.

  Intenția noastră este aceea de a aduce în față dumneavoastră : terapeuți, practicieni
  de Bowen, Reiki, Tetha Hilling, NLP Resonance, vindecare reconectiva, doctori în psihologie, maestri de yoga și mulți alții, pentru a va putea bucură de energii diferite din arii diferinte, dar care toate duc spre un echilibru comun.
  Vor fi oameni specializați în aceste direcții, care va vor împărtășii din experiență și din cunoștințele lor și totodată vă vor da ocazia să va creați propria voastră experiență.

  In concluzie prin acest proiect ne dorim sa oferim participantilor o experienta de invatare, prin care sa-si creeze si sa-si contureze actiunile viitoare.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • CONTACT