• Pensiunea Mureș
  0 recenzii

 • Pensiunea Mures

  Pensiunea Mures pune la dispozitia turistilor, restaurant (dotat cu Aer Conditionat) in incinta pentru micul dejun, pranz sau cina, precum si 15 spatii de cazare, structurate in camere single, double sau camere triple.

  Spatiile de cazare sunt finisate si amenajate in conformitate cu cele mai moderne standarde. Fiecare dispune de tv si cablu tv, acces la internet, grup sanitar propriu cu dus si apa calda non-stop, incalzire centrala.

  Designul modern si de bun gust, ambianta placuta, servire de inalta calitate inspirat din aerul familiar de acasa ofera tot comfortul necesar pentru cazarea dumneavoastra la noi.

  polus center cluj este la doar 10 minute (cu masina) de noi,amplasat pe o suprafaþã de 34 hectare si este cel mai mare centru regional de cumpãrãturi si divertisment de pe piata româneascã cu 200 de magazine, chiriasul principal fiind un hypermarket Carrefour cu o suprafaþã de 15000mp.Centrul dispune de 2500 de locuri de parcare.

  Parcurile Industriale Tetarom I si II

  localizate la doar cateva minute cu masina

  iulius mall cluj - Centrul Comercial localizat in cartierul Gheorgheni se afla la 15 minute (cu masina) de noi.Pe suprafata celor patru nivele 147000mp, oaspetii nostri se pot bucura de magazine, foodcourt, restaurant, hypermarket, multiplex, kidsland, casino, piscinã, salã de fitness, parcare, precum si amenajãri peisagistice.

  centrul clujului se afla la doar 7 minute (cu masina) de noi si usor accesibil si cu transport in comun.

  expo transilvania se afla la doar 15 minute (cu masina) de noi si este usor accesibila.

  Hypermarketurile real SI cora sunt la 7 minute (cu masina) de noi.

  Parcul Etnografic Romulus Vuia
  La doar citeva sute de metri se afla Expozitia in ael liber (Parcul Etnografic Romulus Vuia)
  Planul tematic al Parcului a fost elaborat in anul 1929 de profesorul Romulus Vuia, pornind de la necesitatea de a se realiza un muzeu etnografic complex, in care expunerea pavilionara si cea in aer liber sa se completeze reciproc.
  Muzeul era conceput si ca o unitate economica in care gospodariile urmau sa fie locuite, efectiv, de catre familii reprezentative pentru zonele de provenienta.

  Stadionul DR. Constantin Radulescu (CFR) se afla la doar 5 minute (cu masina) si Stadionul Ion Moinea (Universitatea Cluj) la doar 7 minute de noi, usor accesibil.

  Gradina Botanica Alexandru Borza a fost fondata in 1920 de catre cel al carui nume il poarta azi. Intinsa pe o suprafata de 14 ha, gradina este oaza de liniste din centrul orasului. Aici sunt expuse o mare varitate de plante din toata lumea, multe dintre specii constituind adevarate raritati.Este la 10 minute (cu masina).

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie