• Coffee Beans Boutique
  0 recenzii

 • COFFEE BEANS este un coffee shop extrem de sic, cu cafea italiana veritabila, 100% naturala.

  Decofeinizata sau cofeinizata, de doua soiuri, Arabica (cea mai raspandita si apreciata aroma de cafea) si Robusta (calitate inalta, aroma robusta), la “Coffee Beans” cafeaua este amestecata in combinatiile alese de client.

  De asemenea, pudra incantator mirositoare si profund aromatizata poate sa fie macinata in functie de preferinte, pentru filtru, espressor sau ibric, si poate sa fie ambalata in cosulete sau pachetele, pentru a fi oferita in dar.

  Clientii indecisi pot degusta cele 11 sortimente pentru a alege aroma care li se potriveste. Intre acestea: Paganini (75% Arabica si 25% Robusta, gust de ciocolata neagra si fructe confiate), Cappuccino (90% Arabica si 10% Robusta, gust de stafide, afine, fructe de padure si biscuit), Coffee Beans (70% Arabica si 30% Robusta).

  Amatorii de dulciuri rafinate pot gasi tot la “Coffee Beans” ciocolata adusa tocmai din Elvetia, in care se simt toate florile Alpilor, sau delicioase drajeuri de ciocolată (umplute cu arahide, stafide, alune, migdale, portocale).

  “Coffee Beans” da savoare fiecarei zile!

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie