• Fotbal Club Universitatea Cluj
  1 recenzie

 • Universitatea Cluj, infiintata in 1919, nu este doar o echipa de fotbal, ci reprezinta mai degraba un mod de viata, o legenda, nascuta in inima Ardealului din cel mai frumos lucru ce caracterizeaza orasul Cluj-Napoca, viata studenteasca.

  Prin Cluj au trecut mii de studenti din toate colturile tarii care au ajuns sa indrageasca echipa si sa transmita dragostea pentru culorile alb-negru mai departe, echipa devenind astfel cea mai iubita echipa din tara!

  „U” Cluj se poate lauda cu o galerie senzationala, suporterii fiind mereu loiali echipei si dispusi sa urmeze echipa la toate meciurile. In acest fel se confirma faptul ca fotbalul se joaca cu si pentru suporteri, refuzandu-se orice compromis pentru performanta.

  Pana in prezent clubul de fotbal se poate lauda cu trofeul castigat in 1965, Cupa Romaniei si cu participarea anuala la toate editiile campionatului romanesc de fotbal.

  Obiectiv pentru sezonul 2011/2012
  Castigarea Cupei Romaniei si clasarea in primele patru locuri din campionat!

  Valori

  Pentru a atinge obiectivele stabilite, de a deveni lideri, U Cluj se bazeaza pe valori puternic implementate atat in mintea jucatorilor cat si a sustinatorilor echipei. Acestea sunt: performanta, profesionalismul, loialitatea si calitatea de lideri.
  Echipa da dovada de profesionalism printr-o buna cunoastere a strategiei fotbalistice, aplicata intr-un mod obiectiv, clar si realist. Performanta reiese din concentrarea si daruirea 100% in fiecare meci. Doar in acest mod se pot realiza conditii prielnice pentru obtinerea de rezultate favorabile, si castigarea de trofee. Toate acestea sunt direct proportionale cu o munca grea, in echipa. Loialitatea este insuflata de sentimentul de apartenenta si mandrie care este dedicat exclusiv lui „U” Cluj.

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Samuel The-Biker
  20 Martie 2015
  5