• Aleksandra
  0 recenzii

 • Atelierul Aleksandra este un loc magic care combină florile şi creaţiile florale cu lucruri deosebite făcute de artişti handmade şi designeri vestimentari, un spaţiu liber care te lasă să te exprimi; orice produs poate fi personalizat pe comandă dupa cum 'visează' fiecare.

  Aici gaseşti flori si creaţii florale din flori naturale şi din flori sculptate din lut deco clay, o argilă specială cu care poţi realiza flori foarte asemănătoare celor vii, cea mai bună alternativă pentru buchetele sau bijuteriile cu flori care nu se ofilesc niciodata.

  Pralinele si ciocolata făcute manual sunt pregătite cu mare fineţe de un maestru cofetar din Ungaria, din ingrediente alese cu grijă: ciocolată belgiană de calitate superioară, marţipan, nuga, grilaje crocante, lichior.

  Agende, jurnale, albume foto, cărţi de oaspeţi cu pagini noi sau invechite şi coperţi din piele, sau din carton colorat, sau din discuri de vinil, sau din casete, sau din tot ce-ţi trece prin cap, legate şi inscripţionate manual.

  Felicitări, invitaţii, carduri de mulţumire, place carduri, meniuri ale evenimentelor, mărturii, figurine din lut polimeric sau din sticlă de murano toate handmade.

  Bijuterii din: sticlă de murano prelucrata manual, din materiale textile sau din sârma de cupru, din lut polimeric ori din mecanisme de ceas prinse in răşini si tot felul de alte posibile cadouri, toate făcute de mâna.

  Şi, pentru că m-am gandit si la cei care işi doresc să savureze un vin bun, am adus vinurile de Budureasca şi vinurile spumante, elegante de Jidvei.

  Te aştept cu drag!

  Alexandra Crişan

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie