• Alle Kinder
  0 recenzii

 • Am venit la Alle Kinder ca si parinti si am ramas aici pentru ca am simtit ca am gasit o alta casa si familie pentru copiii nostri, departe de casa. Iti oferim si tie toate acestea. Gradinita Alle Kinder este locul in care ii oferim copilului tau o educatie de calitate, intr-un mediu sigur, cald si stimulativ.
  La gradinita Alle Kinder:

  Ce intelegem prin calitatea educatiei pe care o oferim copiilor la gradinita Alle Kinder?

  Relatia cu copiii este una apropiata, plina de dragoste si incredere. Pentru a invata si a se dezvolta copiii au in primul rand nevoie sa se simta in siguranta, sa aiba incredere in educatoare. Siguranta emotionala este la fel de importanta ca si cea fizica. Copiii sunt tratati cu incredere, disciplinarea se face atat cu fermitate cat si cu blandete.

  Pretuim initiativa copiilor Aranjam cu grija mediul fizic al gradinitei, oferindu-le copiilor jucarii si materialele care ii stimuleaza sa invete prin joc, invatand totodata sa aleaga singuri, sa isi auto-dirijeze astfel invatarea. Pretuim aceasta forma de invatare la fel de mult ca si activitatile conduse de educatoare.

  Punem acent pe dezvoltarea socio-emotionala. Pentru a reusi la scoala si in viata copiii au nevoie sa aiba incredere in ei, sa isi inteleaga si gestioneze emotiile, sa stie sa se imprieteneasca si sa isi rezolve neintelegerile cu cei din jur. Dezvoltarea socio-emotionala este urmarita pe tot parcursul zilei, educatoarele ghidandu-i pe copii in dezvoltarea emotionala si sociala. Invatam sa ne jucam impreuna

  Mancam sanatos, ne miscam voios. Mancarea oferita copiilor este gatita la noi in gradinita, meniurile sunt intocmite si apreciate de un medic nutritionist si unul pediatru (dr. Anca Cerghizan si dr. Delia Chira). Punem accentul si pe dezvoltarea fizica: copiii ies zilnic afară, inclusiv iarna. Au nevoie sa se miste in aer liber, dezvoltandu-se armonios.

  Implicam familiie in viata gradinitei. Suntem convinsi de faptul ca cei mici au nevoie sa simta o legatura cat mai stransa intre viata de la gradi si cea de acasa, asa ca ii implicam pe parinti cat de mult in viata gradinitei. Prin evenimente lunare pentru copii si parinti, seminarii pe teme interesante pentru dezvoltarea abilitatilor parentale. Parintii sunt oricand bine-veniti sa stea impreuna cu copiii la gradinita.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie