• Bookstory Librărie Independentă
  0 recenzii

 • Cine suntem?

  BOOKSTORY este librăria independentă care ocupă un loc aparte în comunitatea clujeană. La BOOKSTORY, ideile noi, interesul pentru carte și promovarea lecturii, alături de profesionalism se întâlnesc într-un spațiu al inovației culturale.
  ...o librărie cochetă, un loc de întâlnire, un spațiu al educației și curiozității, cu carte atent selectionată, bine reprezentată la raft, recomandată călduros în librărie și online.

  Chiar din primele luni de la deschidere, librăriei Bookstory i s-a acordat în cadrul Galei Industriei de Carte din România, ediţia 2013, diploma de excelenţă la categoria Best New Entry - librării.
  Premiul a fost câştigat pentru strategia de impunere a brandului pe piaţa de carte şi, în egală măsură, pentru campaniile de promovare a cărţilor şi autorilor.

  Ce vă propunem?
  Un design inedit, o ofertă de carte atent selecționată și promovată la raft, câteva obiecte book art pentru iubitorii de carte, un loc familiar în care vrei să revii pentru că poți găsi de fiecare dată altceva. Tot aici, ne-am dori să promovăm artiștii locali, tinerii întreprinzători și proiectele unor oameni pasionați de ceea ce fac.

  Unde? Când?

  Ne găsiţi pe Bulevardul Eroilor nr. 6-8
  (lângă Biserica Greco-Catolică)
  de LUNI-SÂMBĂTĂ între orele 10-21
  şi DUMINICĂ intre orele 10-18.

  Cărțile noastre sunt cadourile temeinic îndesate cu bulgări de mirare, scrise cu măiestrie, sunt cadourile ambalate si menite a fi despachetate la nesfârșit. Sunt darurile pe care le/vi le puteți face fără ezitări. Vă invităm să răsfoiți și mai multe cărți sau să ne spuneti un final de poveste, in rastimpul in care librarii Bookstory vă vor ambala gratuit cărțile alese.

  Vă aşteptăm!

  Cu drag,
  echipa BOOKSTORY

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie