• Leonardo
  0 recenzii

 • Leonardo

  Pantofi confortabili, la modă, pentru toate vârstele și gusturile, cu un raport corect între calitate și preț, au constituit și sunt pentru Leonardo armele principale prin care a reușit să devină lider de piață în comerțul en detail cu încălțăminte, din momentul deschiderii primului magazin în anul 1994 în Oradea și până în clipa de față. Compania noastră deține astăzi în gestionare directă 139 de magazine în total, care însumează o suprafață de 62.394 mp și sunt situate în 69 de orașe din România, având cel puțin un magazin reprezentativ în fiecare capitală de județ, iar în București 15 magazine.

  Din acest punct de vedere firma noastră este printre puținele societăți comerciale care acordă o atenție deosebită tuturor potențialilor clienți din România, prin acoperirea în întregime a cererii indiferent din care anume zonă a țării noastre provine.

  Nu este ușor să devii lider de piață și mai greu este să te menții în frunte. Datorită politicii comerciale flexibile, firma noastră a reușit și reușește cu succes să-și adapteze oferta de marfă cât mai aproape de potențialul existent al pieței din România și astfel în anul 2010 a vândut peste 5 milioane de perechi de încălțăminte, iar cu o cifra de afaceri de peste 65 mil euro se află cu mult înaintea celorlalți competitori în domeniu, chiar dacă între timp concurența pe piața din România a crescut prin apariția liderilor mondiali în comerțul de acest gen. Furnizorii noștri de marfă s-au specializat în producerea modelelor care sunt în tendință pe piața din Europa, cu toate că mulți dintre ei se află pe continente diferite, iar buna colaborare de mai bine de un deceniu cu aceștia a avut un efect pozitiv prin reducerea continuă a prețurilor de achiziție oferite firmei noastre.

  Leonardo prin oferta completă de marfă pentru toate vârstele, comercializează pantofi de calitate superioară la prețuri foarte accesibile și dacă pentru încălțămintea din piele naturală avem mărcile renumite precum Patrizia Rigotti si Prima Donna la femei și Pablo Castillia sau Best Walk la bărbați, la capitolul modă mărcile Afrodita sau Amanda la femei precum și Casanova sau Fernando la bărbați, oferă cele mai noi creații în domeniul fashion clienților noștri. Pentru copii, mărcile Fun Girls și Pluto, oferă întreaga gamă de încălțăminte la prețuri foarte accesibile. Prin aceasta, firma noastră satisface cererile clienților care s-au obișnuit să găsească întotdeauna în magazinele noastre pantoful de bună calitate la cel mai bun preț de pe piață.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie