• BOILER EVENTS
  2 recenzii

 • BOILER EVENTS este forţa artistică din spatele Boiler Clubului din Cluj-Napoca şi a festivalului Electric Castle, cel mai mare festival de muzică din România la ora actuală, care duce muzica electronică şi live pe domeniul unui castel.

  Punctul de pornire a fost Boiler Club, un rezervor de muzică şi artişti creativi. Situat în fosta cameră de injectoare de apă de la subsolul Fabricii de Pensule din Cluj-Napoca, Boiler se integrează în peisajul cultural şi neconformist al locului. Stilul muzical abordat în evenimentele susţinute în Boiler păstrează eticheta de „neconvenţional” explorând o întreagă paletă de sunete experimentale, curajoase şi diverse: Funky Breaks, Breaks, Nu Funk, Electro, Swing, etc.

  După Cluj, am început să organizăm evenimente în întreaga ţară, transformând locuri atipice în spaţii destinate petrecerilor, sub amprenta unică a Boiler Events. Reuşim să ducem mai departe conceptul de petrecere convenţională şi încercăm să le oferim oamenilor o experienţă auditivă, vizuală şi senzorială “out of the box”. De la muzică electronică la concerte live, Boiler Events promite să ofere publicului său evenimente unice, memorabile, care pot crea dependenţă.

 • recenzii

  5.0
  (2 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Greta Csoka
  3 Iulie 2015
  5


  Paula M. Onutan
  16 Iunie 2015
  5