• Hotel Oscar ***
  0 recenzii

 • Situat pe malul Somesului, in inima orasului Cluj-Napoca, Hotelul OSCAR, ofera clientilor sai servicii la standarde europene, o atmosfera distinsa, fiind locul ideal atat pentru turism cat si pentru afaceri.

  Aflat la doar 2 km de centrul istoric al orasului Cluj-Napoca, Hotel OSCAR este unul dintre cele mai noi hoteluri din Cluj, fiind inaugurat in anul 2009.

  Hotel Oscar din Cluj-Napoca este nou, mobilat modern si elegant, dorind sa-si satisfaca pe deplin clientii si sa le ofere un loc ideal pentru odihna si business.

  Ca oaspete al Hotelului OSCAR, va veti bucura de relaxare, fara a pierde conexiunea cu pulsul orasului si cu ritmul trepidant al afacerilor din frumosul oras Cluj-Napoca

  Hotelul clujean Oscar este construit în stil modern, cu linii curate care îi conferă un design elegant. Este uşor accesibil de transport public şi de vehicul. Hotelul Oscar Cluj Vă aşteaptă cu 20 de camere decorate cu gust, din care 3 camere single, 11 camere double şi 1 cameră de trei persoane. De asemenea avem şi 5 apartamente.
  Să fie cât mai convenabil pentru Dumneavoatsră, aveţi acces la internet, seif, aer condiţionat, recepţie non-stop. Restaurantul şi cafeneaua Vă oferă şi mai mult comfort pentru relaxare.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie