• Che Guevara Social Pub
  5 recenzii

 • Am ales să numim clubul "Che Guevara Social Pub" pornind de la ideea că, în conştientul si subconştientul multora, Che Guevara nu are neapărat legătura cu o anumită orientare politica sau cu spatiul "latino" ci, mai mult, cu o stare de spirit, o atitudine impotriva conformismului, a falsului, si a tot ce reprezinta norme invechite într-o societate.

  Localul are o amenajare cu trimitere la Che Guavara, la Cuba şi la anii ’50, cu elemente de decor specifice si cu imagini adecvate. Atmosfera căutată este cea de pub prietenos si comod, nesofisticat si nestrălucitor. La fel se doreste a fi servirea, atitudinea personalului, lista de preturi si muzica.

  Sperăm să ne bucurăm de clienţi şi prieteni care nu doresc să epateze şi care caută un refugiu în afară mondenităţii spoite actuale.

  Localul are doua baruri principale şi 4 săli de mărimi diferite, toate spatiile vor fi bine ventilate, exitând şi o instalaţie de aer condiţionat.

  Capacitatea maxima a localului ajunge pana la 250 de locuri pe scaune, iar în picioare numărul oaspeţilor poate fi chiar dublu.

 • recenzii

  3.4
  (5 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Brigitte Simonis
  16 Decembrie 2018
  5


  Gina Covaci
  29 Noiembrie 2018
  5


  Iakob Attila
  15 Aprilie 2015
  1


  Diana Radu
  24 Februarie 2015
  3


  Robert Ledenyi
  24 Februarie 2015
  3