• iPB
  3 recenzii

 • iPB

  IPB Superstore de Papetărie din Polus Center Cluj este în acest moment cu o suprafață de 600mp cel mai mare și important magazin specializat de papetărie din România. Reunim sub aceeași umbrelă peste 25.000 de produse și cele mai importante branduri de papetărie. Acestea reprezintă mai multe categorii : produse office pentru companii, produse școlare, papetărie de lux, instrumente de scris de lux și conceptul IPB Creative Hobby Store.

  In gama office putem enumera :Faber-Castell , Exacompta, Esselte, Leitz, Staedler, Schneider, Pilot, Uni-Ball, Bic și multe altele.

  Intreaga gamă de papetărie de top o importăm de la grupul CLAIREFONTAINE-RHODIA Paris și suntem singurii în România care prezintă Colecțiile Clairefontaine : Cakes de Bertrand, Tea Time, Age Bag,English Garden,Grand Large etc , agendele și bloc-notesurile de top QUO VADIS și RHODIA.

  In gama instrumentelor de lux putem enumera : prezentarea shop în shop GRAF VON FABER-CASTELL , Caran D’ache, Porsche Design , Parker, Pelikan, Inox Crome Diplomat, Faber Design , Nina Ricci, Cacharel, Ungaro, JLS, Picasso.

  Pentru conceptul IPB Creative Hobby Store suntem parteneri exclusivi al celor mai importante companii de profil din Europa . Conceptul Creative Hobby Store mai include pe lângă vânzarea produselor și workshopuri zilnice (în magazin) folosind toate tehnicile de creație.

 • recenzii

  4.33
  (3 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Stefania Draghici
  26 August 2016
  5


  Aless Massoud
  21 Iulie 2015
  4


  David Viorel Dogar
  25 Februarie 2015
  4