• BSB
  0 recenzii

 • BSB

  Planul de extindere demarat de retailer-ul grec de modă BSB în a doua jumătate a lui 2012 se continuă în 2013 prin deschiderea celui de-al 15-lea magazin din România, respectiv primul magazin din Cluj-Napoca.

  Incepând cu 1 mai 2013, BSB răspunde dorinţelor iubitoarelor de modă din Cluj şi inaugurează primul magazin de aici, în Polus Center. Prima colecţie disponibilă în Cluj va fi cea pentru sezonul primăvară-vară 2013, colecţie ce a fost prezentată specialiştilor în fashion din România, la începutul lunii martie, bucurându-se de un feedback pozitiv în toate publicaţiile.

  Colecţia BSB primăvară-vară 2013 crează cu ajutorul uneltelor modei, un mix cultural între misterele Estului şi cele ale Vestului Sălbatic. Fuziunea dintre etnic şi urbanul contemporan îţi vor insufla o stare de libertate totală şi de un nemărginit confort. Piesele colecţiei BSB primăvară-vară înseamnă forme relaxate care flatează silueta, topuri lejere ce alunecă peste pantaloni scurţi de jeans sau de mătase, rochii fluide pentru fiecare zi sau pentru ocazii speciale, ţinute create pentru a vorbi despre feminitate şi senzualitate.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie