• Chios
  0 recenzii

 • Restaurantul Chios rămâne un simbol al oraşului Cluj-Napoca prin localizarea în Parcul Central, oferind o panorama superbă asupra lacului şi a vegetaţiei care îl înconjoară, dar şi prin istoria şi arhitectura clădirii. Valorificând aceste atuuri, noul concept este special gândit pentru a oferi o experienţă unică pentru clujeni, începând din luna mai.

  Fie ca veţi dori să vă relaxaţi alături de familie, prieteni sau parteneri de afaceri pe terasa restaurantului sau veţi dori să organizaţi un eveniment special, Restaurantul Chios este alegerea ideală.

  De asemenea, Chios este locaţia perfectă pentru o nuntă în inima oraşului. Puteţi alege o ceremonie intimă pe terasa acoperită sau o ceremonie romantică pe pontonul de pe malul lacului. Petrecerea voastră va fi una memorabilă prin atmosferă, gastronomie, atentia la detalii şi servicii impecabile.

  Pentru organizarea evenimentelor voastre speciale (nunţi, botezuri, banchete, cocktail-uri, petreceri corporate şi alte evenimente business), vă stîm la dispoziţie cu informaţii la numărul de telefon +40 264 596 395 sau e-mail contact@chios.ro.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie