• Casa Ardeleană
  6 reviews

 • ... a fost creata pentru a raspunde unei nevoi discrete a omului contemporan. Valorile traditionale ale satului ardelean au puterea de a aduce liniste, pace si comfort in mijlocul tumultului urban.

  Chiar si pentru cateva ceasuri, o sedere la Casa Ardeleana, intr-o atmosfera imblinzita de lemn, lut si piatra, in mirosuri de pui prajit la cuptor si ciorbe facute ca la mama acasa, are darul de a face dintr-un vizitator grabit un om care isi regaseste zestrea si radacinile.

  Omul zilelor noastre are nevoie mai mult decat alta data de darurile satului traditional si Casa Ardeleana stie asta.

  Vorba buna, servirea de calitate, apropierea de elementele satului transilva- nean, mancarea traditionala a zonei, bauturile de calitate, sunt tot atatea argumente pentru a deveni clientii fideli ai restaurantului.

 • reviews

  4.17
  (6 reviews)

  Give us a rating


  Catalin Bența
  26 March 2017
  5


  Cismaru Alina Daniela
  27 May 2015
  1
  casa Ardeleana....candva un restaurant..azi doar birt...

  am poposit la casa ardeleana ieri dupa masa sa iau masa...insa...am primit o supa sarata ocna...dupa alte 20 minute de asteptare mi-au adus alta la fel de sarata...m-am conformat...insa cand sa mananc au aparut cativa clienti ai localului..si tocmai atunci si-au aprins tigara. am incercat sa vb cu barmanul pt ca era salon de nefumatori..n-a fost chip sa ii induplec asa ca am plecat flamanda. e un birt unde se serveste mai mult bere si se fumeaza...cam atat s-a ales din restaurantul de odinioara...cu regret...va spun sa ocoliti.😡


  Alin Alin
  8 March 2015
  5


  Cosmin Babiceanu
  6 March 2015
  5
  Meniu Zilei

  Pana la ce ora este meniul zilei in timpul saptamanii?


  Robert Ledenyi
  24 February 2015
  4