• Centrala de escalada
  0 reviews

 • Centrala de escalada este un proiect dezvoltat in interiorul unei vechi fabrici, din zona centrala a Clujului.

  Cu o suprafata de peste 340mp, spatiul beneficiaza de doua sali de bouldering (150mp) o cafenea si un pub, o biblioteca insotita de o zona de relaxare, o sala de forta, un magazin de profil, o sala de proiectii si prezentari, vestiare/dusuri, si o zona expozitionala.

  Ne propunem sa oferim comunitatii Clujene un mod de a scapa de rutina de zi cu zi dar si o metoda inedita de a te menine in forma si a te distra alaturi de prietenii apropiati.

  Ne dorim un loc de socializare unde oamenii se pot intalni pt. a pastra legatura si a organiza iesiri si expeditii impreuna incepand din Cheile Turzii si pana in muntii Himalaya.

  Acest loc gazduieste diferite evenimente, expozitii de fotografie, proiectii expeditii, filme cu diferite ascensiuni, competitii locale si nationale, prezentare si vanzare de echipament montan s.a.

  Cel mai important punct este ideea de a stranage oamenii pasionati de acest sport intr-o comunitate unita, pentru a dobandi acea unitate, care motiveaza un grup sa mearga inainte cu mai multa energie, practic un loc unde oamenii vorbesc aceeasi limba.

 • reviews

  0.0
  (0 reviews)

  Give us a rating