• Damat Tween
  0 recenzii

 • Damat a intrat pe piata din Romania in 2010 printr-o investitie directa a firmei mama din Turcia, Orka Holding. A deschis pana in prezent 5 magazine in Bucuresti si iasi, urmand ca la sfarsitul lunii octombrie sa inaugureze al 6lea magazin in Iulius mall Cluj. Operatiunile de retail in Romania sunt conduse de Teodora Burz, country manager.

  Oameni importanti din showbizzul romanesc au ales sa poarte creatiile case Damat Tween, dar si sportivi, politicieni sau oameni de afaceri, exigenti in alegerile vestimentare. Putem aminti Mihai Morar, Mihai Gadea, Mircea Badea, Virgil Iantu, Madalin Ionescu, Catalin Maruta, Smiley, Marius Moga, Adrian Sina (Akcent) si multi altii.

  Colectia Damat Tween este renumita pentru croiurile impecabile, materialele de cea mai inalta calitate, fiecare produs al colectie fiind de o eleganta desavarsita. Brandul Damat Tween este exclusiv masculin si contine o varietate de produse si accesorii pentru orice ocazie si moment al zilei, imbracand orice stil masculin.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie