• El Toro Steakhouse
  1 recenzie

 • El Toro este primul Steakhouse autentic din Cluj. Piesa centrală este steak-ul de vită argentiniană în diverse varietăţi, pregătit pe un grătar cu cărbuni şi jar de lemne, situat în mijlocul restaurantului, perfect vizibil pentru toată lumea.

  Vrem ca El Toro Steakhouse să fie locul plin de căldură şi fără pretenţii, în care oaspeţii noştri să se relaxeze uitând de reguli şi canoane.

  Grătarele noastre delicioase sunt produse din carne de cea mai bună calitate, aleasă cu grijă de noi şi importată direct în stare proaspată sau refrigerată din toate colţurile lumii (Argentina, Arezzo - Toscana, Viena, Noua Zeelanda sau chiar Japonia).

  Fideli principiului conform căruia mâncarea bună este pregătită din ingrediente de calitate, facem eforturi zilnice pentru a ne aproviziona exclusiv cu produse selecţionate.

  Pâinea, smântâna sau uleiul de masline pot fi cele mai bune pe care le-aţi gustat vreodată. Salata de vinete este mai bună decât acasă, iar vinurile sunt corecte şi potrivite meniului. Nu avem roşii fără gust, aducem murăturile de la Rădăuţi, iar toamna ne aprovizionăm cu hribi proaspeţi pentru iarnă.

  Este un loc bun pentru un prânz sau o cină cu familia, locul nostru de joacă pentru copii fiind adesea ocupat de către adulţi..

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Ionuț Munteanu
  10 Februarie 2015
  5
  Luati din jumările alea tocate

  Înainte să comandați!