• DHS
  0 recenzii

 • DHS

  EUROSPORT DHS SA, cel mai mare producător de biciclete din România, produce o gamă largă de biciclete, împărţită în mai multe brand-uri, precum Gama Impulse care include modelele premium al bicicletelor de tip MTB, MTB FULL SUSPENSION, XCC şi BMX, Gama MTB, MTB FULL SUSPENSION, XCC, BMX, CITY şi bicicletele de copii, Gama DHS SERIES - biciclete pentru toate vârstele, Gama Kreativ - biciclete low-cost de oraş şi MTB FULL SUSPENSION.

  Bicicletele marca DHS reprezintă combinaţia perfectă dintre componente de cea mai bună calitate tehnică, cadre şi roţi futuristice, şi nu în ultimul rând, culori şi design atrăgător. Pentru satisfacerea clienţilor în fiecare an EUROSPORT DHS va lansa modele noi, astfel în anul 2014 venim pe piaţă cu un brand nou – DEVRON – o combinaţie perfectă de design, echipare şi preţ, sperând ca modelele produse sub acest brand să satisfacă cele mai ridicate exigenţe ale clienţilor.

  In România reţeaua de desfacere a produselor DHS este formată din mai mult de 400 de dealeri, iar în prezent EUROSPORT DHS exportă în următoarele ţări europene: Franta, Germania, Finlanda, Irlanda, Italia, Tarile de Jos, Statele Baltice, Polonia, Cipru, Bulgaria, Republica Ceha, Croaţia, Slovenia, Grecia, Ungaria, Republica Moldova. Implicarea grupului german PROPHETE GMBH, numărul doi în producţia de biciclete din Germania, ca acţionar în grupul de firme Eurosport DHS a contribuit cu aport de capital şi experienţă de peste 100 de ani în producţia de biciclete, ridicând nivelul de calitate şi echipare al produselor.

  Eurosport DHS întotdeauna va face eforturi substanţiale pentru a promova mersul pe bicicletă în România, astfel de cinci ani EUROSPORT DHS sponsorizează Turul Ciclist al României, precum şi Tricoul Albastru care are inscripţionat logo-ul DHS, tricou care se acordă celui mai bine clasat român.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie