• Pensiunea Panoramic Cetatuie****
  0 recenzii

 • Pensiunea Panoramic Cetatuie

  Panoramic restaurant – terasa Cluj, restaurant Cluj, organizam: mese festive, nunti, botezuri, evenimente, conferinte, mese de protocol, intalniri de afaceri.

  Panoramic Cetatuie este o pensiune-restaurant & terasa care prin serviciile oferite satisface toate cerintele, chiar si ai celor mai exigenti clienti.

  Este situata in zona centrala a Clujului pe dealul Cetatuii, intr-o zona linistita cu o panorama deosebita.Ofera servicii de cazare la preturi acceptabile. Dispune de curte, terasa, sala de mese, bar, parcare pazita, incalzire centrala, Internet WiFi (Wireless) in toata vila, cablu TV, gradina, loc de joaca pentru copii, servicii de spalatorie…

  Cele mai apropiate locatii sunt: stadionul CFR Cluj, Arena Cluj, Opera Maghiara de Stat Cluj, Opera Nationala Romana Cluj, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, fabrica de bere Ursus, Institutul de Agronomie, Institutul Primaria si Prefectura Cluj, Casa de Cultura a Studentilor, Clinica de Urologie, Spitalul de copii, Ginecologie I si II, Institutul Oncologic, Institutul Inimii Cluj.

  Pensiunea Panoramic Cetatuie Cluj se afla la 5 minute de Gara C.F.R. Cluj si la 20 minute cu masina de Aeroportul International Cluj si la 10 minute de Gradina Botanica Cluj.

  Bucataria clasica si barul nostru va pot servi cu cele mai deosebite preparate. Insa toate acestea nu ar insemna nimic fara o servire prompta si discreta. Cireasa de pe tort o reprezinta mediul familial si amplasarea restaurantului! Panoramic – numele spune totul si nu a fost ales intimplator!

  Localul si terasa acestuia este coroana orasului regal Cluj-Napoca. Panoramic se situeaza deasupra orasului oferind a panorama incredibila!

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie