• Spitalul Clinic de Recuperare
  0 recenzii

 • Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca este singurul în Transilvania, în ţară existând doar 2 spitale multidisciplinara având acest specific, asigurând servicii medicale în specialităţile cardiologie, neurologie, balneologie, ortopedie-traumatologie, chirurgie plastic şi reparatorie, susţinute de activitatea laboratoarelor de radiologie şi imagistica medicala, analize medicale, explorări funcţionale precum şi a bazei de tratament.

  Personalul unităţii – 537 angajaţi aparţinând diferitelor categorii profesionale – asigura desfăşurarea actului medical în beneficiul unui număr mediu de 11.000 pacienţi spitalizaţi anual pe cele 406 paturi şi circa 60.000 pacienţi trataţi ambulatoriu.

  În contextul international actual al sistemelor de sănătate profilul de recuperare a câştigat o importanta deosebita pe piaţa serviciilor medicale , pornind de la premisa costului inacceptabil economic, profesional şi social al bolnavului care nu a fost integrat într-un sistem de reabilitare eficient.

  De asemenea spitalul a fost şi rămâne o recunoscuta baza de învăţământ medical, de la cel mediu la cel universitar şi post universitar. Dintr-un total de 53 medici, un număr de 19 sunt cadre universitare integrate.

  Grupurile ţintă sunt: pacienţii cu afecţiuni cardiologice , neurologice, balneologice, ortopedice şi de chirurgie plastica care necesita servicii medicale de recuperare şi de urgenta în chirurgia plastica. Aria de acoperire : toate judeţele din regiunea de nord – vest, menţinând accesibilitatea pentru întreg teritoriul.

 • GALERIE FOTO

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie