• Expo Transilvania
  0 recenzii

 • 20 ani în TOPUL ORGANIZATORILOR de TÂRGURI şi EXPOZIŢII din România!

  Situata in inima Transilvaniei, in Cluj Napoca, EXPO Transilvania este cel mai important centru expozitional din centrul si nord-vestul Romaniei, cu o activitate de peste un deceniu si jumatate in industria romaneasca de targuri, expozitii si alte evenimente. Prin activitatea sa, constand intr-un portofoliu de peste 30 de evenimente expozitionale, EXPO TRANSILVANIA sustine cu succes dezvoltarea mediului de afaceri romanesc, contribuie la promovarea investitiilor autohtone si straine in zona de centru si nord-vest a Romaniei, incurajeaza spiritul antreprenorial, dezvolta relatiile economice ale regiunii cu alte zone ale tari si cu companii din strainatate.

  Evenimentele organizate de EXPO TRANSILVANIA reunesc anual peste 3.000 companii la targurile si expozitiile cu tematici generale si de specialitate dintre cele mai diverse si care sunt vizitate de peste 250.000 specialisti, oameni de afaceri si public larg din intreaga tara si din strainatate. In cei 17 ani de existenta a sa, EXPO TRANSILVANIA a organizat in nume propriu peste 450 de targuri si expozitii nationale si internationale.

  Participarea internationala la evenimentele expozitionale organizate de EXPO TRANSILVANIA este semnificativa, multe companii straine avand o participare consecventa, venind din Germania, Italia, Austria, Elvetia, Ungaria, Polonia, Franta, Anglia, Olanda si multe altele, iar unele manifestari sunt onorate de participarea oficiala a unor tari ca Germania, Austria, Olanda, Ungaria.

  Totodata, EXPO TRANSILNIA colaboreaza cu alti organizatori si agenti economici la numeroase evenimente expozitionale, printre care ROMEXPO Bucuresti, asociatii profesionale, camere de comert si industrie teritoriale, universtati, ministere si institutii administrative nationale, regionale si locale. Un loc aparte il ocupa colaborarea si cooperarea cu Camera de Comert si Industrie Cluj, relatie deosebit de stransa si benefica, care sustine si contribuie permanent la dezvoltarea activitatii EXPO TRANSILVANIA.

  DECLARATIE NOSTRA de CONDUITA ETICA si PROFESIONALA este:

  “Vom urma PRINCIPIILE RESPECTULUI, INTEGRITATII, RESPONSABILITATII SI COMPORTAMENTULUI PROFESIONAL in MANAGEMENTUL ORGANIZARII TARGURILOR si EXPOZITIILOR, cat si in RELATIILE cu CLIENTII NOSTRI si cu COLEGII NOSTRI”.

  ANGAJAMENTUL nostru, in acest sens, este:

  - vom desfasuram activitati profesionale in concordanta cu standardele recomandate, precum si cu reglementarile si legislatia in vigoare.

  - vom asigura date si informatii utile, corecte si de incredere privind activitatile si angajamentele noastre.

  - vom utiliza contracte, de asa natura, incat sa fie clare, corecte si onorabile pentru semnatari.

  - vom utiliza servicii sau vom recomanda furnizori de servicii, care sa fie in concordanta cu toate normele si standardele de sanatate, siguranta si protectia mediului, in vigoare.

  - vom respecta proprietatea intelectuala a altora si vom asigura confidentialitatea informatiilor importante si privilegiate transmise catre noi, pe parcursul activitatilor de business.

  - vom sustine, pe toate caile posibile, dezvoltarea sustenabila a industriei de targuri si expozitii de afaceri din Romania si careia ii apartinem.

  - vom face tot posibilul pentru imbunatatirea continua a nivelului competentelor si obligatiilor noastre.

  - vom sustine activitatiile organizatiei profesionale careia apartinem, asa cum sunt ele prevazute si promovate in industria de targuri si expozitii.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie