• Chic Bijoux
  0 recenzii

 • Chic Bijoux vă invită în lumea fascinantă și magică a bijuteriilor din argint cu pietre prețioase și semiprețioase. Bijuteriile din argint cu pietre prețioase și semiprețioase se adresează tuturor doamnelor și domnișoarelor care apreciază frumusețea, gingășia și vor să fie chic indiferent de eveniment, fie că este vorba de o zi la serviciu sau de o petrecere, dar şi domnilor ce devin tot mai interesaţi de accesorizarea ţinutelor.

  Pe lângă bijuteriile din argint simple sau cu pietre prețioase și semiprețioase am creat pentru dumneavoastră și o categorie de lux care cuprinde bijuterii lucrate în filigran sau placate cu aur. Iar pentru a fi mereu punctuale vă oferim ocazia de a alege și un ceas potrivit personalității voastre.

  În ceea ce privește țările de proveniență a superbelor noastre bijuterii acestea sunt reprezentate de India - teritoriul fascinant al pietrelor preţioase, al misterului şi frumuseţii; Israel - care ne învăluie cu eleganța și rafinamentul bijuteriilor sale; Italia - simplitatea și eleganța bijuteriilor sale ne ajută să fim frumoase indiferent de ținută și ocazie și nu în ultimul rând România care impresioneaza prin talentul și îndemânarea cu care au fost create bijuteriile handmade.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie