• Olivo Caffe
  12 recenzii

 • Ne întâlnim dimineața pentru cafea. Cafea de origine și combinații sofisticate pentru micul dejun. La Olivo, pe lângă sortimentele deosebite de cafea, veți găsi arome nemaiintalnite pentru că știm să le punem in evidență prin aproape toate metodele de preparare cunoscute in lume. Totul ca să vă bucurați de gustul autentic și pentru a găsi impreună cele mai echilibrate și sofisticate combinații. Exact pe gustul dumneavoastră.

  La pranz luăm masa impreună. Vă așteptăm cu aceleași standarde cu care v-am obișnuit și la cafea. Arome intense, combinații simple și de efect. Puteți să vă bucurați de ele alături de partenerul dvs. de afaceri, alături de revista preferată sau poate alături de ziarul online pe care-l citiți de pe tabletă. Pentru că timpul dvs. e important pentru noi, ne asigurăm că totul se desfășoară cu rapiditate și cu o eleganță deosebită.

  Spre seară ne vedem la un vin. Pentru că serile cele mai reușite se află mereu în combinație cu această licoare a zeilor, vă așteptăm cu o selecție de vinuri care o să vă apropie gusturile de perfecțiunea divinității. Alături de prieteni, oameni dragi și iubiți vă așteptăm cu ritmuri de jazz.

  Let's write a story together. Like good old Sinatra would say, the best is yet to come.Olivo Caffe

 • recenzii

  4.5
  (12 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Bondoi Hermina
  7 Martie 2018
  5


  Iosif Deac
  2 Decembrie 2017
  4
  Great place to have a chat

  To eat To get a coffee


  Alex Filip
  8 August 2016
  5

  Great coffee. Awesome place. Perfect location.


  Dragoș Pop
  30 Aprilie 2016
  5


  Mititelu Alexandru
  14 Mai 2015
  3