• Pandora
  1 recenzie

 • Pandora

  Momentele de neuitat se celebrează cu PANDORA

  În urmă cu 30 de ani (1982), Per Enevoldesn a dat viață visului său, acela de a oferi femeilor de toate vârstele posibilitatea de a cumpăra bijuterii de calitate superioară la un preț accesibil. Așa a început povestea PANDORA, un brand care invită femeile de pretutindeni să își păstreze amintirile altfel, pe brățara personalizată cu talismane adaptate propriului stil.

  Timpul a dovedit că femeile colecționează cu plăcere și poartă cu mare pasiune talismane din argint masiv și aur, cu diamante și alte pietre prețioase, combinate într-un mod creativ, care simbolizează momentele de neuitat din viața lor: absolvirea facultății, ziua nunții, o vacanță alături de persoana iubită, nașterea primului copil, o aniversare specială, o promovare la locul de muncă sau orice alt eveniment care merită celebrat.

  De altfel, succesul brandului se bazează pe faptul că femeile își pot exprima propria individualitate, în afara oricărei convenții. Prin design-ul unic, PANDORA își răsfață clientele cu bijuterii de o eleganță clasică, dar și cu accente contemporane.

  Colecție după colecție, bijuteriile PANDORA te invită să te redescoperi și să te reinventezi. Brățara PANDORA îți păstrează cele mai dragi momente aproape: talismanul în formă de valiză care îți amintește de luna de miere, cel în formă de cărucior, care marchează momentul unic când ai ținut în brațe primul născut sau talismanul stiletto care nu te lasă să uiți că, înainte de toate, ești femeie și că eleganța izvorăște din atitudine.

  Bijuteriile PANDORA sunt comercializate în peste 70 de țări, de pe 6 continente, prin intermediul a mai bine de 10,000 de puncte de vânzare, dintre care aproximativ 700 sunt magazine care comercializează exclusiv PANDORA. Cel mai popular charm (în formă de înger) a fost vândut în peste 3,5 milioane de exemplare.

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  Marika Kiss
  30 Ianuarie 2015
  5